sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Karaokeeee!

Hui että oli kiva ilta Joiku Pubissa eilen. Tuttavaporukan kanssa lauleltiin karaokea niin, että vieläkin naurattaa... Pitkästä aikaa itselläkin mahdollisuus päästä juhlimaan lauantai-iltana. Tänään sohvanpohjalla puikot kilisemään, Putousta netistä, saunomista...  ja tietty Horse Show telkusta... Sadepäivä ja kadonnut tumppukin löytyi pihalta. Lorvikatarria ja ansaittua sellaista! Eilen kuurakelissä ajelin Kittilään töihin, kotiintullessa hiukkasen pluikas keli ja nyt +5. Onni kuikuilee kattitelineen ylähyllyllä, Selma luikki ulos heti aamutuimaan, tuli sisälle tekemään u-käännöksen ja painui takaisin sateeseen huolehtimaan hiirikannan vähentämisestä. Ja juu, kellot on käännetty jo tunnilla taaksepäin.

Laululistahan voisi kuvata kenen tahansa elämää...

-Ota lähellesi
-Lauantai-ilta
-Missä muruseni on
-Daa-da daa-da
-Hyvää syntymäpäivää
-Viidestoista yö
-Suspicious minds

Marionin ja Reijo Taipaleen Paina jäljet kasteeseen oisi ihan huippu... Laulupari tähän on sovittu! Tulispa vaan äkkiä karaokelistalle...


Maanantai on vielä vapaapäivä ja ilmeisesti vieläpä pilvetön sellainen, joten tunturiretki taitaa toteutua. Reissureppu on jo kaivettu esiin ja perussetti on pakattuna. Vain eväiden pakkaus jää aamulle. Pidän mukana vissiinkin vähän liikaakin tavaraa, vaan eikös sitä ole sellainen sanontakin, että mitä naisen väskystä ei löydy, sitä ei tarvitse.

Ja meikäläisen repustahan löytyy jos jonkinmoista:
-kuksa
-otsalamppu
-tulitikut
-talouspaperia
-vesipullo
-puukko
-rillinputsausrätti
-varahanskat
-istuinalusta
-savetteja
-sadeviitta (jää nyt kyllä kotiin)
Muutako murukahvit, kuuma vesi termariin, makkarat ja leivät aamulla nakkasta mukaan ja menoksi! Kohteita voi vielä tarkistella retkikartasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti